Redovisningsekonom till Jefferson Numbers


Om tjänsten

Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga arbetsuppgifter såsom avstämningar, kvalificerade bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Vi jobbar i flera olika system, vårt huvudsystem är fortnox. Våra kunder finns inom olika branscher med varierad storlek och vi på Jefferson Numbers (JN) är alltid måna om att leverera den bästa kundupplevelsen. Nu söker vi dig som är i början av din karriär och intresserad av att bli en del av Jefferson Numbers.


Varför jobba på JN:

Vi är ett litet och nystartat företag med alla de möjligheter detta ger. Du kommer att jobba nära seniora medarbetare och förhoppningsvis snabbt lära dig nya och intressanta saker.

Det är viktigt för oss att alla inom bolaget får eget ansvar och befogenheter. Detta innebär att man ska få den uppskattning, men även kritik, som man förtjänar. Att ta ansvar för, och stå för, det man gör är jätteviktigt om man jobbar på JN.

Vi drivs alla av olika saker här i livet men en gemensam sak, tror vi, är att man trivs och känner trygghet på en arbetsplats.  Det kommer du att göra på JN.

Vi söker dig som har:

  • Har en examen från en KY-utbildning eller högskola med inriktning mot redovisning/revision.
  • God dator- och systemvana.
  • Goda kunskaper i Excel.
  • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.
  • Har du andra språkkunskaper utöver svenska och engelska så är det en merit.
  • Har kunskaper i att jobba inom nischade områden t.ex bostadsrätter, idrottsföreningar etc så är detta en merit.
  • Har kunskap i att upprätta deklarationer.

Utöver detta ser vi att du som person är duktig på att bygga relationer då rollen innebär kontakt med både kunder och kollegor. Du trivs med att jobba både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Framför allt har du ett stort driv i ditt arbete och vill tillsammans med oss utveckla Jefferson Numbers.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Alvik, Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön