Junior Affärskonsult till Jefferson Numbers


Om tjänsten

De övergripande uppgifterna för en Junior Affärskonsult på Jefferson Numbers (JN) är att kunna sälja in JNs ”affärskonsulttjänster” och att kunna leverera dessa. En Junior Affärskonsult skall även, tillsammans med ansvarig för ”övriga tjänster”, utveckla och definiera vilka Tjänster som JN ska leverera, hur dessa ska levereras och prissättas.


Varför jobba på JN:

Vi är ett litet och nystartat företag med alla de möjligheter detta ger. Du kommer att jobba nära seniora medarbetare och förhoppningsvis snabbt lära dig nya och intressanta saker.

Det är viktigt för oss att alla inom bolaget får eget ansvar och befogenheter. Detta innebär att man ska få den uppskattning, men även kritik, som man förtjänar. Att ta ansvar för, och stå för, det man gör är jätteviktigt om man jobbar på JN.

Vi drivs alla av olika saker här i livet men en gemensam sak, tror vi, är att man trivs och känner trygghet på en arbetsplats.  Det kommer du att göra på JN.     

Vad vi söker:

Vi söker personer som kan se ”helheten” och alltid är intresserade av ”sätta kunden i första rummet”, vi tror att vår framgång påsikt kommer ifrån att vi alltid levererar det vi har lovat eller mer.

Digitaliseringen sker snabbt i vår bransch på samma sätt som i resten av samhället. Vi söker dig som ser de möjligheter detta ger och är nyfiken och framåt inom dessa områden.

Du ska ha arbetat som konsult tidigare, gärna då som affärskonsult inom ”ekonomirelaterade områden” (gärna på någon av de stora affärskonsult/revisionsbolagen, dock är detta inget krav).

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Alvik, Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön